Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  El jutge concedix a la Generalitat autorització per al tancament de les emissions de TV-3 des del repetidor d'Alacant

  15:4924.04.2007

  VALÈNCIA, 24 (EUROPA PRESS)

  El titular del jutjat del Contenciós Administratiu número 3 d'Alacant ha dictat una interlocutòria per la qual autoritza la Generalitat valenciana al tancament provisional del repetidor propietat d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) des del qual s'emet TV-3 a Alacant.

  En una interlocutòria que porta data de 13 d'abril a què ha tingut accés Europa Press, el jutge concedix autorització a l'Administració autonòmica per a entrar al centre reemissor de televisió situat a la serra de la Carrasqueta de la població de Xixona, des del qual ACPV realitza les emissions de TV-3.

  La resolució judicial establix que l'entrada a les instal·lacions s'haurà d'efectuar "en un termini màxim de 10 dies" i observar-se en l'execució "el màxim respecte als drets fonamentals i llibertats de la persona". També assenyala que s'haurà d'informar al jutjat de les actuacions realitzades.

  El Consell havia demanat autorització per a procedir a l'execució forçosa, com a mesura provisional, del cessament de les emissions que es realitzen des d'este repetidor, arran de l'expedient sancionador incoat contra ACPV per estar mancat de llicència administrativa per a esta activitat.

  El jutjat considera que l'examen de l'acte a executar amb caràcter forçós "no implica la ponderació de la seua oportunitat, sinó tan sols una anàlisi valorativa del procediment d'execució i de l'acte de cobertura, i també de l'eventual afectació d'altres drets fonamentals i llibertats públiques".

  El jutge entén que la resolució "ha estat dictada per l'autoritat competent prèvia audiència a l'interessat" i que "s'ha intentat l'entrada domiciliària sense que s'haja obtingut el consentiment del titular".

  El jutjat adopta esta decisió "sense perjuí dels recursos administratius o contenciosos administratius que l'interessat haja pogut interposar" contra esta interlocutòria, per a l'execució de la qual se sol·licita l'entrada, i també de les mesures cautelars que puguen adoptar-se en relació amb estes accions, "i en eixe cas quedaria sense efecte" esta autorització.

  El Govern valencià té previst executar este tancament, tot i que no ha precisat en quina data ho farà, segons han informat a Europa Press fonts de la Generalitat.

  La decisió es coneix el mateix dia en què també s'ha fet públic que la titular del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de València ha denegat l'autorització sol·licitada per la Generalitat valenciana per a l'execució forçosa del tancament provisional de les emissions de TV-3 que es realitzen des del centre reemissor propietat d'ACPV situat al cim del Mondúver, a la localitat de Xeresa, que estava prevista per a demà, 25 d'Abril, dia que es commemora la Batalla d'Almansa, [FIN]

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador