Europa press

Logo ep

    La Generalitat nomena Jordi Samsó director general d'Execució Penal i de Justícia Juvenil

    20:4323.01.2007



    BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

    El Govern de la Generalitat ha aprovat avui el nomenament de Jordi Samsó i Huerta com a director general d'Execució Penal en la Comunitat i de Justícia Juvenil, un càrrec de nova creació que pretén potenciar el creixement de les mesures penals alternatives i unifica els serveis de justícia juvenil i les mesures alternatives per a adults.

    Samsó, nascut a Barcelona el 1961, és advocat i professor de l'Escola de Policia de Catalunya des de 1995. Després de diversos anys com a cap de l'Àrea de Serveis de Ciutat, Seguretat Ciutadana i Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el gener del 2004 va ocupar el càrrec de director general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat.

    D'altra banda, el Govern també ha aprovat avui el nomenament de Josep Villarreal i Moreno com a director del Programa per a la posada en funcionament de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, un altre càrrec de nova creació que sorgeix de la necessitat de coordinar les diverses actuacions que té en marxa el projecte i de fer-ne un seguiment.

    El càrrec es mantindrà fins que la Ciutat de la Justícia estigui operativa i a ple rendiment o, en tot cas, fins al 31 de desembre de 2009, quan el director del programa haurà de lliurar un informe d'avaluació del compliment dels objectius.

    Villarreal de 50 anys, és llicenciat en ciències Econòmiques especialitzat en Teoria i Política per la Universitat de Barcelona i ha treballat a l'Ajuntament de la capital catalana i, des del 2003, en el Gabinet d'Anàlisis i Prospectiva de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat.

    Villarreal també ha estat gerent de Promoció Agrícola de la Corporació Metropolitana de Barcelona, cap del Servei de Programació de la Diputació de Barcelona i director general del Consorci Escola Industrial de Barcelona, a més de vicegerent de la Universitat Politècnica de Catalunya.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies