Europa press

Logo ep

    Miquel Calçada tanca una trilogia d''Afers exteriors' amb 14 episodis nous

    12:3004.10.2005



    BARCELONA, 4 (EUROPA PRESS)

    El programa 'Afers exteriors', presentat i dirigit pel periodista Miquel Calçada, estrena dijous que ve a TV-3 una nova temporada de 14 nous episodis que suposa el "tancament" d'una trilogia.

    En aquesta tercera temporada del programa, Calçada es desplaça al Vietnam, el Perú, l'Amazones, Jordània, l'Índia, la Xina, el Quebec, Irlanda, Holanda, Rússia i la Patagònia per visitar catalans en l'edició "més cuidada" del programa.

    El periodista Miquel Calçada ha dit avui que aquesta tercera tanda de capítols, que van ser gravats entre gener i juny d'aquest any, suposa el "tancament" d'una trilogia "que no s'havia marcat, però que existia".

    Calçada ha dit que a la primera temporada es va seguir "l'empremta" dels catalans en "llocs clàssics de la immigració" com Mèxic o l'Argentina, en la segona va haver-hi un interès pels països relacionats amb Catalunya com el Marroc o Puerto Rico, i en aquesta tercera es busquen les "històries personals i l'exotisme".

    El periodista català ha afirmat que a diferència de les altres dues edicions en aquesta sap "què interessa" al públic i es poden deixar al marge altres detalls. "Al principi ens interessaven més qüestions sociològiques, ara ens preocupen més les experiències de les persones", ha afegit.

    Miquel Calçada ha incidit que aquesta temporada suposa el tancament del programa, encara que tant el director de TVC, Francisco Escribano, com la sotsdirectora d'Afers exteriors', Lali Colomé, s'han mostrat oberts a fer una quarta temporada.

    El director del programa ha dit que li hauria agradat anar a llocs com Haití o "tocar més" l'Àfrica subsahariana i ha agraït que hagi quedat "una sèrie de gent amb la qual vols mantenir contacte".

    Calçada ha repassat les tres temporades de l'espai i ha recordat que en l'únic vol que van tenir sobrereserva va ser en l'últim, que els portava de Rússia. "Per això vaig saber que era l'últim programa", ha fet broma.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies