Europa press

Logo ep

    Anna Lizaran, Emma Vilarasau i Marta Marco porten a escena 'Un matrimoni de Boston' de Mamet en el Lliure

    18:1008.09.2005



    BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

    Les actrius catalanes Anna Lizaran, Emma Vilarasau i Marta Marco portaran a escena al teatre Lliure de Barcelona 'Un matrimoni de Boston', un text de David Mamet situat en l'època victoriana que narra la història de l'amistat entre dues dones.

    L'obra, dirigida per Josep Maria Mestres, narra la història d'Anna (Anna Lizaran) i Claire (Emma Vilarasau), dues dones progressistes per a la seva època que van viure una història d'amor i les relacions de les quals són observades per una donzella (Marta Marco).

    Mestres ha assegurat avui a Barcelona que aquesta obra "psicologista" és un "regal" per a les actrius i el públic ja que Mamet prenent com a referència l'estil d'Oscar Wilde o Henry James planteja un "pols actoral" per parlar de les relacions humanes.

    El director ha assegurat que han estat "molt fidels" al text ja que és una obra "escrita des de l'escenari" en què compta amb "tres actrius punteres de la seva generació". Mestres ha dit que Mamet és actualment l'únic autor de l'actualitat que escriu "alta comèdia".

    Tant Anna Lizaran com Emma Vilarasau han mostrat la seva alegria per tornar a treballar juntes i han expressat el seu respecte per representar-lo en l'Espai Lliure, amb capacitat per només 170 persones, durant dos mesos.

    Lizaran ha afirmat, respecte a la seva retirada dels escenaris, que algun dia ho farà però que continuarà treballant quan obres com 'Un matrimoni de Boston' li aporti "estímuls" i "felicitat".

    Emma Vilarasau ha assenyalat que aquesta obra és un "divertiment" amb un text alegre que pot tenir "dobles, triples o quíntuples sentits". "És una història d'amor que acaba amb una gran complicitat", ha afegit.

    L'obra es podrà veure en l'Espai Lliure des del 14 de setembre al 13 de novembre, ja que segons el director del Lliure, Àlex Rigola, seria una "estafa" fer-ho a la Fabià Puigserver perquè la peça perdria "proximitat".

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies