Europa press

Logo ep

    José Luis Cuerda busca un nen per protagonitzar 'La educación de las hadas' al costat de Ricardo Darín i Irene Jacob

    09:5903.09.2005

    BARCELONA, 3 (EUROPA PRESS)

    El cineasta José Luis Cuerda busca a Barcelona un nen d'entre 5 i 8 anys per encarnar un dels personatges principals de la seva pròxima pel·lícula, que protagonitzen Ricardo Darín i Irene Jacob, segons ha informat Alta Films.

    El director ha convocat un càsting a la capital catalana els pròxims 7 i 8 de setembre per trobar al 'Raúl' que no ha aparegut en altres processos de selecció.

    La pel·lícula, que està en etapa de preproducció, està basada en la novel·la homònima de Didier van Cauwelaert. El film narra la història de Nicolás (Darín), que després d'anys d'idíl·lica convivència amb Ingrid (Jacob) i el seu fill Raúl, veu com la dona li anuncia que ha decidit abandonar-lo.

    Nicolás sembla resignar-se a perdre les dues persones que més ha estimat, mentre que Raúl emprèn una extraordinària recerca, ja que només una fada pot salvar el matrimoni dels seus pares.

    'La educación de las hadas' és una coproducció de les espanyoles Tornassol Films, Messidor Films i Finales Felices, la francesa Lazennec & Associés, la portuguesa Madragoa Films i l'argentina Pol-ka Produccions. El càsting per trobar a 'Raúl' se celebrarà al número 11 del carrer Pelai de Barcelona.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies