Europa press

Logo ep

    EUA/Espanya.- Bono elogia la bandera dels EUA en l'ingrés de la fragata F-101 en la flota del portaavions Roosevelt

    07:3405.05.2005

    El ministre de Defensa afirma que l'ensenya espanyola evoca "igualtat, solidaritat i que junts podem més com ordena la Constitució"

    NORFOLK (VIRGINIA, Estats Units), 5 (EUROPA PRESS)

    El ministre de Defensa, José Bono, va rendir avui homenatge a la bandera dels Estats Units, durant la cerimònia d'ingrés de la fragata 'Álvaro de Bazán' de l'Armada espanyola en la flota del portaavions nord-americà 'Roosewelt'. El titular de Defensa va dir que "nosaltres li rendim honor emocionadament a la vostra bandera que respecta el poble espanyol i significa el valor de la llibertat".

    Bono va pronunciar aquestes paraules durant una emotiva cerimònia en els enormes hangars del 'Roosewelt', que va servir com ingrés oficial de la primera fragata espanyola del model F-100 en el conjunt de vaixells de combat que acompanyen al portaavions nord-americà. A l'acte van assistir centenars de mariners nord-americans i els oficials i suboficials de la 'Álvaro de Bazán'.

    Amb anterioritat a l'acte a bord del portaavions nuclear, ancorat en la base de Norfolk, (Virgina), Bono es va dirigir a tota la tripulació de la fragata. A la coberta va dir que aquest vaixell ensenya la bandera espanyola per tot el món. "La bandera evoca igualtat, solidaritat, i que junts podem més i així romandrem perquè així hem volgut que ho mani la Constitució", va dir.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies