Europa press

Logo ep

    La PAH de Lleida rep anuncis de donacions per convertir el seminari en habitatges per a desnonats

    18:0318.12.2012

    LLEIDA, 18 (EUROPA PRESS)

    La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha començat a rebre correus anunciant donacions de diners per a les obres de reconversió de l'antic seminari de Lleida en habitatges per a desnonats.

    "Hem rebut unes 40 'microdonacions' d'entre 10 i 50 euros, de persones que ens han enviat correus dient que volien aportar diners, tot i que encara no els hem recollit" ha explicat el coordinador de la PAH a Lleida, Eduard Baches, al terme de la comissió creada pel Bisbat de Lleida, que cedeix l'edifici, la plataforma i algunes d'empreses i particulars que s'han sumat a la iniciativa.

    El bisbe, Joan Piris, ha participat a la reunió en la qual s'han organitzat sis comissions: la social, la tècnica, l'econòmica, la jurídica, la familiar i la comunicativa.

    Set arquitectes, tres aparelladors, una empresa de grues, una ONG, una firma de pintures, un col·legi interessat a instal·lar l'electricitat i tres constructores --una de fora de Lleida-- s'han interessat a participar en la rehabilitació.

    El Bisbat cedeix gran part de l'edifici al carrer Maragall que té quatre plantes en les quals segons les previsions inicials podrien construir-se entre dos o tres habitatges per altura.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies