Europa press

Logo ep

    Cinc universitats catalanes promouen el debat de la comunitat universitària amb una web

    18:1505.06.2012

    BARCELONA, 5 (EUROPA PRESS)

    Les universitats de Barcelona (UB), Autònoma de Barcelona (UAB), Politècnica de Catalunya (UPC), de Lleida (UdL) i de Girona (Udg) han posat en marxa diferents portals web per promoure el debat universitari a través d'internet en el marc del projecte europeu 'MyUniversity: Presa de decisions per a una educació superior unificada', coordinat a Catalunya pel Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya (Cesca).

    L'objectiu és promoure l''e-participació' --fòrums de debat, enquestes i comunitats, entre d'altres-- de tots els membres de la comunitat universitària per incentivar el debat i contribuir a la millora del procés de presa de decisions, ha informat el Cesca en un comunicat.

    Aquest projecte "ofereix eines i mecanismes a les universitats per enriquir les decisions a través de la interacció que tindrà lloc als portals", ha explicat el director del Cesca, Miquel Huguet, que s'ha mostrat confiat que aquesta iniciativa contribueixi a la millora del sistema universitari europeu.

    A més d'oferir eines de debat al seu propi portal, les universitats també podran publicar continguts en un supraportal que permetrà la interacció de tots els usuaris de totes les universitats participants en el projecte, per la qual cosa els temes tractats a Catalunya podran ser elevats a l'àmbit europeu.

    En total, 14 universitats europees participaran en aquest projecte de plataformes de participació, que també tindrà una opció perquè qualsevol membre de la comunitat universitària pugui suggerir temes de debat.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies