Europa press

Logo ep

    La Generalitat concedeix la Medalla d'Or Vermella al mosso mort a Montblanc en el seu funeral

    13:5311.12.2011

    TARRAGONA, 11 (EUROPA PRESS)

    Autoritats, familiars, amics i companys han acomiadat aquest diumenge migdia l'agent dels Mossos d'Esquadra que va morir divendres a Montblanc (Tarragona) quan perseguia un lladre, en una cerimònia en què la Generalitat li ha concedit la Medalla d'Or amb distintiu Vermell.

    Multitud de persones han ocupat la sala del Tanatori de Reus en una cerimònia civil en què el conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, ha atorgat al mosso a títol pòstum l'esmentada medalla, la màxima graduació possible al cos dels Mossos d'Esquadra, han explicat fonts presents en el sepeli.

    Quatre mossos de gala han portat el taüt i Puig ha dipositat la medalla sobre el fèretre de l'agent i després l'ha lliurada al fill del mort --que també tenia una nena, tots dos menors--.

    A més del conseller, hi han estat presents el director general de la policia, Miquel Prat; el comissari Cap, Josep Milàn; el secretari general de la Conselleria d'Interior, Xavier Gibert; el Cap de la Regió Policial de Tarragona, Jaume Giné, a més d'altres personalitats policials.

    Els alcaldes de Reus i Montblanc, Carles Pellicer i Josep Andreu, i representants de la Policia Nacional, Guàrdia Civil, Bombers de la Generalitat i Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) també han estat presents en el funeral, així com nombrosos companys i els agents que anaven amb la víctima en el moment de la mort.

    Abans d'assistir al funeral, el conseller ha visitat el company de l'agent mort que va resultar ferit i va haver de ser intervingut quirúrgicament a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies