Europa press

Logo ep

    Mig miler d'estudiants de la UB tallen la Gran Via de Barcelona contra les retallades

    15:4418.05.2011

    BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

    Uns 500 estudiants de la Universitat de Barcelona (UB) han tallat aquest dimecres la Gran Via de Barcelona en protesta per les retallades educatives i l'eventual pujada de taxes als repetidors, després de lliurar un manifest al rector de la universitat, Dídac Ramírez.

    Segons ha explicat un dels manifestants a Europa Press, l'Assemblea d'Estudiantes de la UB havia convocat per a aquest dimecres una concentració de protesta amb l'objectiu d'expressar-li al rector el rebuig a les mesures que "amenacen" el sistema universitari.

    Després de lliurar aquest manifest en el Rectorat --ubicat a l'Edifici Històric en plaça Universitat--, tallant la Gran Via, els alumnes han emprès el seu camí cap a l'acampada de plaça Catalunya, on s'ha dissolt la manifestació i alguns d'ells romandran per quedar-se a dormir i sumar-se a l'assemblea de l'acampada aquesta nit a les 22.30 hores.

    "Hem fet una crida a quedar-se a l'acampada", ha explicat un dels manifestants, qui ha avançat que el dia 26 també s'ha convocat una concentració contra les retallades, a la qual assistiran tots els col·lectius estudiantils representats sota la nova Plataforma Unitària per la universitat pública.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies