Europa press

Logo ep

    Josep Prat Domènech, nou president de l'ICS

    18:5408.02.2011

    BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

    El Govern ha nomenat l'enginyer naval Josep Prat Domènech nou president del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut (ICS), que continua amb Enric Argelaguès com a gerent.

    Anteriorment, el càrrec de president del Consell d'Administració ho havia ocupat la consellera de Salut de l'anterior Govern, Marina Geli, que va impulsar la reforma de l'ICS com empresa pública.

    Prat, que va estudiar a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Navals de la Universitat Politècnica de Madrid (UPM), ha estat director general del Grup d'Assistència Sanitària i Social (Sagessa), que gestiona cinc hospitals, centres d'atenció primària (CAP) i diversos centres residencials d'atenció sociosanitària i social.

    En 1985, va entrar en el sector sanitari com a gerent de l'Hospital Sant Joan de Reus (Tarragona), i anteriorment va desenvolupar la seva activitat professional Astilleros y Talleres del Noroeste, del qual ha estat sotsdirector des del 1977.

    Del 1998 al 2003 ha estat director del Servei Catalán de la Salut (CatSalut) de la Generalitat, i des del 2003 ha estat director general d'Innova Grup d'Empreses, entre les quals es troba el Grup Sagessa.

    Des del 2009, es va convertir en conseller del Grup Sanitari USP Hospitales.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies