Europa press

Logo ep

    La Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat presentarà al·legacions al PAI Anibits-Margequivir de Callosa

    15:5229.09.2010

    ALACANT, 29 (EUROPA PRESS)

    La Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat (Alacant) presentarà al·legacions al pla parcial Anibits-Margequivir de Callosa d'en Sarrià (Alacant) perquè té "moltíssimes irregularitats legals en la seua tramitació" i suposa un "fort impacte ambiental", segons ha informat en un comunicat la plataforma.

    La Coordinadora presentarà al·legacions a aquest pla, que inclou 2.178 habitatges, dos camps de golf i un heliport, perquè considera que per a l'actuació urbanística "no s'ha presentat estudi d'impacte ambiental".

    "No es pot tornar a plantejar un projecte que ja ha estat anul·lat per la justícia en 2009", assenyalen des de la Coordinadora, que ha afegit "que tot el procediment d'avaluació mediambiental s'ha fet malament".

    La plataforma destaca que el projecte "oculta" que el PAI afecta a una zona d'especial protecció per a les aus (ZEPA) on hi ha exemplars d'astor caubarrat, una espècie amenaçada i vulnerable.

    "En un context de crisi com l'actual, sembla sorprenent que es vullga posar en marxa un projecte com aquest, més encara, sense analitzar els impactes adequadament", ha indicat la Coordinadora.

    Des de la plataforma han assegurat que "detindran a aquells que només volen a la Comunitat per a fer negoci, als quals pensen que amb diners es pot comprar el paisatge i la terra, i fins i tot a la gent".[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies