Europa press

Logo ep

    Cabanyal.- L'Associació de Veïns denuncia la "major suspensió de llicències d'obra de la història" a la zona

    18:2631.05.2010

    VALÈNCIA, 31 (EUROPA PRESS)

    L'Associació de Veïns Cabanyal-Canyamelar ha denunciat hui que esta zona està patint "la major suspensió de llicències de la seua història", que abracen des de la concessió de llicències d'obres majors i menors, paralitzades a l'àmbit del PEPRI, fins a les llicències d'"activitats innòcues, que no necessiten cap obra".

    En un comunicat, l'associació ha explicat que este fet suposa "la paralització total de la creació de noves activitats econòmiques al barri". Alhora, ha afirmat que l'absència de llicències d'obra impedix la possibilitat de sol·licitar ajudes per a la rehabilitació, cosa que provoca que els edificis protegits "seguisquen degradant-se" mentre veuen "com els posen una xarxa sobre la seua façana per a evitar la caiguda d'enderrocs en la via pública".

    Davant d'esta situació, ha precisat que els professionals que treballen al barri, com gestories, advocats o arquitectes, "no poden tirar endavant els seus treballs", que les empreses de materials de construcció de la zona "perdran la major part dels seus clients" i que els emprenedors que vullguen obrir nous negocis "no podran" fer-ho.

    "Tot això ocorre en plena crisi econòmica, amb l'únic argument que el PEPRI es troba paralitzat als tribunals i que Rita Barberá no pot fer la seua prolongació", ha apuntat.

    A més, l'associació ha qüestionat si obtindran llicència les iniciatives que es posen en marxa a l'àmbit del PEPRI relacionades amb la celebració el mes que ve del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1.

    Mentrestant, ha recalcat que "els comerciants que vullguen fer alguna reforma en el seu negoci hauran d'esperar, les cases que tenen goteres seguiran fent aigües, caldrà apuntalar les que tenen problemes estructurals i els veïns que viuen en un edifici sense ascensor hauran de seguir pujant a peu". [FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies