Europa press

Logo ep

    Futbol/Copa.- CiU i ICV es queixen a Brussel·les que Competició no sancioni Pepe per la trepitjada a Messi

    13:5825.01.2012

    BRUSSEL·LES, 25 (EUROPA PRESS)

    Els eurodiputats catalans Ramon Tremosa (CiU) i Raül Romeva (ICV) s'han queixat aquest dimecres a la Comissió Europea que el Comitè de Competició de la RFEF no hagi intervingut per sancionar la trepitjada que el defensa madridista Pepe va donar la setmana passada a Messi en el partit d'anada de la Copa del Rei.

    Tremosa i Romeva han presentat una pregunta parlamentària dirigida a l'executiu comunitari en què denuncien que el davanter culer "va ser agredit de manera voluntària per un jugador del Reial Madrid".

    Els eurodiputats completen la seva queixa amb un enllaç a una notícia publicada en premsa sobre l'assumpte en la qual es pot veure un vídeo amb el moment de l'incident del partit de dimecres passat.

    La pregunta indica que malgrat la "claredat de les imatges", l'òrgan competent, això és, el Comitè de Competició, "no ha vist cap fet sancionable", i alhora subratlla el "gran impacte" de l'esport a la societat.

    Tremosa i Romeva es plantegen si "aquests greus fets vistos per milions de persones i nens han de quedar impunes i, per tant, percebuts per la societat com neutres" i pregunten a Brussel·les si "està satisfeta" que el Competició no actuï en aquest cas.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies