Europa press

Logo ep

    Els treballadors de l'Hospital Dos de Maig convoquen una acampada contra el tancament

    12:0509.07.2011

    BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

    Els treballadors de l'Hospital Dos de Maig de Barcelona han convocat per a última hora d'aquest diumenge una acampada al centre per expressar el seu rebuig per la decisió de la Conselleria de Salut de la Generalitat de tancar el centre, propietat de Creu Roja i gestionat pel Consorci Sanitari Integral (CSI), en el marc dels ajustos pressupostaris.

    En declaracions a Europa Press, la delegada del sindicat Metges de Catalunya (MC) al centre, Sandra Marín, ha explicat el tràngol que viuen els professionals pel dur anunci fet aquest divendres per la direcció, després d'una setmana d'intensos rumors.

    Encara sense data exacta de tancament, però previsiblement després de l'estiu, els professionals volen expressar amb aquesta protesta el seu rebuig a la decisió, que s'ha produït gairebé sense informació sobre el rumb dels 410 professionals de la plantilla, a més del centenar d'associats que cobreixen algunes baixes o llocs eventuals.

    En una assemblea de treballadors espontània després de l'anunci de la direcció, els treballadors han convocat la mobilització, a la qual també han cridat a participar-hi a professionals del CSI i veïns i usuaris.

    Després de passar la nit a les portes del centre, els treballadors marxaran en manifestació per fer visible la seva repulsa, i a més tenen previst assistir al migdia d'aquest diumenge a la concentració de motos Harley Davidson, que farà un recorregut per la ciutat de Barcelona.



    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies