Europa press

Logo ep

    Neix 'L'Econòmic', l'únic setmanari econòmic en català

    19:1514.06.2010

    BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

    Els diaris 'El Punt' i 'Avui' llançaran dissabte que ve el setmanari 'L'Econòmic', una publicació d'informació i anàlisi econòmica que incidirà especialment en les petites i mitjanes empreses (pimes), cosa que el convertirà en l'únic mitjà d'aquest tipus en català.

    Segons ha informat el grup en un comunicat, el setmanari, dirigit pel periodista Ramon Roca, sortirà amb una tirada de 55.000 exemplars i estarà editat pel Taller d'Iniciatives Editorials.

    El primer número contindrà una entrevista al conseller d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, i tindrà 40 pàgines amb el característic color salmó de la premsa econòmica.

    'L'Econòmic' informarà setmanalment sobre les empreses catalanes, així com sobre les dinàmiques econòmiques des d'una perspectiva catalana, "amb rigor, independència i pluralitat informativa". En les pàgines d'opinió, 25 especialistes contribuiran a l'anàlisi de la realitat econòmica catalana.

    La iniciativa editorial ha estat impulsada per l'equip de redacció del desaparegut setmanari 'Dossier Econòmic', que va tancar el novembre passat. La nova empresa va néixer el 7 de gener, quan es va constituir el Taller d'Iniciatives Editorials SL, que va arribar a un acord amb Hermes Comunicaciones --editor d''El Punt' i propietari de la Corporació Catalana de Comunicació --que edita l''Avui'--.

    El setmanari es publicarà encartat a les edicions de dissabte dels dos diaris, i desenvoluparà un producte en format digital accessible des d'aquest dissabte. El web 'leconomic.cat' tindrà els mateixos continguts que l'edició impresa, així com tota la informació d'actualitat econòmica.

    El director de la publicació era el cap de redacció de 'Dossier Econòmic', i havia estat cap d'Internacional del 'Diari de Barcelona'. Els periodistes Fracesc Muñoz i Joan Poyano assumiran les subdireccions de la publicació.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies