Europa press

Logo ep

    La plantilla d'Ercros a Flix rebutja l'última proposta de l'empresa per reduir els acomiadaments

    17:5921.03.2013

    TARRAGONA, 21 (EUROPA PRESS)

    La plantilla d'Ercros a Flix (Tarragona) ha rebutjat aquest dijous l'última proposta de la direcció, que suposava el manteniment de 120 llocs de treball, respecte dels 45 que fixa l'ERO, de manera que la companyia podrà aplicar l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat davant del Ministeri d'Indústria.

    Segons han explicat a Europa Press fonts sindicals, els treballadors han votat en assemblea rebutjar la proposta de la companyia química i s'han emplaçat a una nova assemblea aquest divendres a la nit per decidir quines accions de protesta realitzen, en funció de les decisions que la companyia anunciï a la reunió que tindrà lloc al matí amb els sindicats.

    L'ERO a Flix preveu l'extinció de 156 llocs de treball, dels quals 21 són contractes relleu que afecten cadascun dues persones: el prejubilat, que treballa el 15% de la jornada, i el seu substitut, que treballa el 85% restant.

    L'expedient de la companyia química catalana preveu acomiadar en total 198 treballadors, un 12% de la plantilla, dels quals 176 treballen a Catalunya i la majoria a Flix.

    En les instal·lacions de Flix treballen actualment 207 persones, per la qual cosa si Ercros aplica l'ERO plantejat inicialment suposarà reduir la plantilla en un 75%.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies