Europa press

Logo ep

    Rosell avala el gran acte patronal del 14 de febrer que impulsa Foment del Treball

    11:2631.01.2013

    Es manté a l'expectativa de la 'transició nacional' que lidera Mas

    BARCELONA, 31 (EUROPA PRESS)

    El president de la CEOE, Joan Rosell, ha afirmat que dóna suport a a Foment del Treball en l'organització del gran acte unitari de reivindicació empresarial que es farà el 14 de febrer a Barcelona i en què participaran les principals patronals catalanes.

    "Sens dubte dono suport a qualsevol cosa que faci qualsevol de les organitzacions al voltant de la CEOE", ha manifestat Rosell en una entrevista aquest dijous a Catalunya Ràdio recollida per Europa Press.

    Després de ser preguntat per la petició de Foment del Treball que el Govern segueixi reclamant el pacte fiscal, Rosell ha argumentat que la patronal catalana fa més d'un segle que demana un millor finançament per a Catalunya i "encara espera resposta".

    Ha assenyalat que, pel que fa a la 'transició nacional' i l'impuls d'una consulta sobre la independència del president Artur Mas, està "a l'expectativa, com tot el món".

    "D'una banda, hi ha gent que ho veu amb moltíssima il·lusió, i per l'altra, gent que ho veu amb molta preocupació; jo igual que la gent del carrer", ha argumentat.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies