Europa press

Logo ep

    Esplugues reclama el restabliment de l'antic recorregut de les línies 57 i 157 de bus

    13:3621.12.2012

    ESPLUGUES DE LLOBREGAT (BARCELONA), 21 (EUROPA PRESS)

    L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat ha reclamat a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que restableixi el recorregut i les freqüències que fins el mes d'octubre tenien les línies d'autobús 57 i 157 perquè el nou servei comença més tard i té una freqüència de passada superior durant els dies festius.

    Segons informen fonts municipals, el consistori ha aprovat amb el suport de tots els grups polítics una proposició ciutadana presentada per l'entitat Veïns i Veïnes Associats d'Esplugues que ha recollit unes 800 firmes en contra de la modificació a les dues línies de bus.

    A l'octubre, les línies 57 i 157 --que anaven de Cornellà de Llobregat i de Sant Joan Despí fins al passeig Marítim de Barcelona passant per Esplugues-- van passar a finalitzar el seu recorregut a l'entrada de Barcelona, al costat de la parada del Trambaix d'Ernest Lluch, on els passatgers poden fer transbord amb la nova línia D20 per continuar el recorregut fins al passeig Marítim.

    Segons els veïns d'Esplugues, aquests canvis han provocat que el servei comercial comenci més tard, que la freqüència de passada sigui superior en els dies festius i que amb un bitllet senzill no es pugui fer un desplaçament fins al passeig Marítim de Barcelona, ja que cal agafar dos autobusos.

    Tots els grups municipals d'Esplugues han lamentat aquests canvis que consideren un "greuge comparatiu" amb els ciutadans de Barcelona.



    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies