Europa press

Logo ep

    El Triangle guanyarà una planta al carrer Pelai de Barcelona

    11:4810.11.2012

    BARCELONA, 10 (EUROPA PRESS)

    L'edifici comercial i d'oficines El Triangle de Barcelona guanyarà una planta de 620,11 metres quadrats de sostre a la cara del carrer Pelai amb la qual arribarà a la seva edificabilitat màxima permesa --22.341,11 metres quadrats--, que no va esgotar durant la seva construcció el 1998.

    Segons el Pla de Millora Urbana per a la Reordenació Volumètrica de l'edifici del Triangle, al qual ha tingut accés Europa Press, la part de l'immoble entre els números 13 i 29 de Pelai sumarà un pis de 227,17 metres quadrats edificables, excloent la superfície no ocupada dels plecs i remissions de la façana.

    Promou la iniciativa la sucursal espanyola del grup Deka Immobilien Investment, propietària del 96,37% del Triangle, amb el beneplàcit de la Fundació Privada Col·legi Bosch, propietària del percentatge restant d'aquest immoble.

    El Triangle acull establiments comercials de moda i complements, calçat, oci i cultura, llar i decoració, i perfumeria i cosmètica, així com locals de restauració entre els quals figura l'emblemàtic Cafè Zuric.

    Deka també va ser propietària durant uns anys del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona, que va comprar el 2002 a la immobiliària Hines, i va vendre el 2006 al grup irlandès Quinlan Private per més de 300 milions.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies