Europa press

Logo ep

    Motor.- Barcelona organitzarà el II 'EXPOelèctric Fórmula-e' amb el màxim suport del sector

    12:1706.08.2012

    BARCELONA, 6 (EUROPA PRESS)

    Barcelona albergarà del 14 al 21 de setembre la segona edició del certamen 'EXPOelèctric Fórmula-e', que busca acostar el vehicle elèctric a la ciutadania i que tindrà el suport de les principals marques del sector, ha informat el consistori en un comunicat.

    L'exposició mostrarà les últimes tecnologies d'estalvi energètic amb un conjunt d'activitats celebrades en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012, i tindrà com patrocinadors a Renault, Seat, Nissan, Peugeot i Aenergy-SECE.

    La iniciativa, pionera i considerada el major esdeveniment de vehicles elèctrics del sud d'Europa, preveu organitzar el 15 de setembre a l'Arc de Triomf una exposició i jornada de proves 'EXPOtest Elèctric', en què es permetrà als visitants provar l'última tecnologia del mercat, amb unes 40 marques i més de 50 cotxes, 30 motos i 30 bicicletes elèctriques.

    Per als professionals, 'EXPOelèctric Fórmula-e' organitzarà el 20 i 21 de setembre les e-Jornades, unes conferències que se celebraran a la seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (Cetib) i al Circuit de Catalunya, per debatre amb els experts del sector.

    Aquest esdeveniment és impulsat per l'Ajuntament; la Generalitat, a través de l'Institut Català d'Energia (Icaen); el Cetib, i la Diputació de Barcelona, i completarà el seu programa amb dues activitats divulgatives més, la Ruta Elèctrica 2012 i la carrera ECOSèries.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies