Europa press

Logo ep

    El president de la Borsa de Barcelona critica el Govern per anar-se'n de vacances i esperar un miracle

    14:2807.08.2011

    BARCELONA, 7 (EUROPA PRESS)

    El president de la Borsa de Barcelona, Joan Hortalà, ha criticat el Govern espanyol per anar-se'n de vacances malgrat la crisi econòmica, i ha explicat que "la situació és tan greu que haurien de reunir-se per analitzar-la, i estudiar-la", i no actuar com si esperessin un miracle.

    En una entrevista de Catalunya Ràdio, recollida per Europa Press, Hortalà creu que no hi haurà rescat ni a Espanya ni a Itàlia, perquè Europa no té capacitat per fer-los, sinó que buscarà mesures alternatives, i ha afirmat que aquesta és la pitjor crisi que ha conegut tant per la seva durada com per la seva intensitat.

    Hortalà ha arremès també contra el president del Banc Central Europeu, Jean-Claude Trichet, per la seva passivitat i per excusar-se dient que la seva obligació és mantenir l'estabilitat monetària quan --segons Hortalà-- el problema no és aquest, sinó la falta de creixement de l'economia.

    Enfront de la rebaixa de la qualificació del deute dels Estats Units per primera vegada des del 1961, el president de la Borsa ha augurat que a curt termini pot ser que hi hagi alguna reacció negativa, però no creu que pugui empitjorar la situació actual, que afirma que ja és bastant greu.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies