Europa press

Logo ep

    Neix Marketplace, un punt de trobada entre empreses, administracions i voluntariat

    17:4212.07.2011

    BARCELONA, 12 (EUROPA PRESS)

    La Federació Catalana de Voluntariat Social, amb el suport de la Conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat, ha constituït aquest dimarts el Consell Assessor de Marketplace, un punt de trobada entre empreses, administracions públiques, agents educatius i organitzacions de voluntariat.

    Segons un comunicat, la iniciativa desitja promoure la col·laboració entre el món empresarial i el sector del voluntariat afavorint la posada en marxa de projectes conjunts entre empreses i entitats i creant un espai idoni per generar una xarxa de contactes que permeti posar en marxa nous projectes de col·laboració.

    Marketplace, que es farà l'11 de novembre tindrà dos grans espais: una fira on s'exposaran projectes de col·laboració entre empreses i entitats, i un espai d'intercanvi i 'networking', on es realitzaran rondes de contactes i on es podrà parlar sobre futures col·laboracions.

    El Consell té la funció d'assessorar en la planificació, la conceptualització, l'avaluació i les grans línies organitzatives del Marketplace, plataforma en la qual també participen l'Obra Social de La Caixa i el Consell de Cambres.

    El Marketplace s'emmarca al II Congrés Europeu de Voluntariat, que organitzarà la Conselleria els dies 9, 10 i 11 de novembre, i que tindrà com tema principal la societat de cooperació.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies