Europa press

Logo ep

    Olivas diu que Bancaixa no estudia en este moment la fusió amb CAM i està oberta a qualsevol possibilitat interessant

    17:3713.05.2010

    VALÈNCIA, 13 (EUROPA PRESS)

    El president de Bancaixa, José Luis Olivas, ha afirmat hui que "en este moment" l'entitat "no estudia res absolutament en relació" amb una hipotètica fusió amb Caja Mediterráneo (CAM), i alhora ha recordat que la institució està "oberta a estudiar qualsevol possibilitat interessant" que se li oferisca, tot i que actualment no "està veient en concret cap".

    Olivas ha fet estes manifestacions a la presentació de l'assignatura optativa Empresa i iniciativa emprenedora a preguntes dels mitjans sobre la "recerca d'un soci" per part de la CAM i la possibilitat de reprendre el projecte de fusió d'estes dos caixes de la Comunitat Valenciana.

    El president de Bancaixa ha assegurat "respectar totalment les iniciatives que presa la CAM com no pot es d'una altra manera" i l'ha definit com "una gran caixa" amb la qual la institució que presidix manté "una relació magnífica".

    Ha afegit que Bancaixa es manté "en la mateixa línia que ha dit des del primer moment". "Nosaltres estem oberts a estudiar qualsevol possibilitat interessant que se'ns ofereixi però en este moment no estem veient en concret cap", va aclarir.

    En la mateixa línia, Olivas ha manifestat que "en este moment no s'està estudiant res absolutament en relació" amb la fusió amb Bancaixa perquè l'estratègia d'esta entitat és "esperar a veure en una segona onada, que va a haver segur, quines oportunitats se li poden oferir".

    A José Luis Olivas també se li ha preguntat per la proposta que la llei de caixes reduïsc la representació de membres elegits per les institucions públiques per donar cabuda als quota partícips. Sobre esta qüestió, el màxim responsable de Bancaixa ha assenyalat que "esta és una de la hipòtesi que s'estudien" i ha expressat el seu acord amb ella.

    "Per descomptat estic d'acord que cal reduir la participació de les persones elegides per les institucions públiques, entre d'altres coses, perquè ho està demanant el Fons Monetari Internacional (FMI) i també des de les autoritats de la Unió Europea".

    "Això no vol dir --ha matisat-- que al final s'acabi reduint només la participació de membres elegits per les institucions públiques, ja que potser a la llei s'acaba reduint també la d'altres, per a donar entrada a l'Assemblea General i en els òrgans de govern als quota partícips".[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies