Europa press

Logo ep

    La veu de Laura Simó inunda este dijous les Nits de Blues a l'IVAM

    10:1921.06.2012

    VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)

    L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) acollirà este dijous l'actuació de la vocalista catalana Laura Simó, acompanyada pel trio del pianista Francesc Capella amb David Simó (bateria) i Jordi Portaz (baix), ha informat el museu en un comunicat.

    Laura Simó és una gran vocalista barcelonina, d'una qualitat i popularitat que l'ha portat a actuar en els millors auditoris i festivals, ha destacat l'organització.

    La premsa especialitzada internacional destaca el seu impressionant tècnica vocal, la seva gran expressivitat musical, i el seu profund coneixement de la tradició jazzística.

    Laura Simó porta més de 20 anys fent gires i gravacions per tot el món amb músics tan diferents i prestigiosos com Jordi Sabatés, Juan Carlos Calderón, Albert Bover o Frances Burrull.

    Durant diversos anys ha estat la veu del trio de Tete Montoliú, i fa poc ha presentat en el prestigiós Carnegie Hall de Nova York el seu nou espectacle musical al costat de Pedro Ruy-Blas i orquestra de 33 músics dirigida per Joan Albert Amargós.

    Aquest és el tercer concert del Festival Blues a l'IVAM que se celebra durant el mes de juny. El cicle es clausura dissabte que ve 23, amb un concert protagonitzat per Raimundo Amador i Ximo Tebar acompanyats per l'IVAM Blues Ensemble.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies