Europa press

Logo ep

    Bromera crea una aplicació per a iPad perquè els xiquets "perden la por a la lectura"

    18:3629.10.2012

    VALÈNCIA, 29 (EUROPA PRESS)

    Edicions Bromera ha publicat, com aplicació per a iPad, el llibre 'El zombi', que s'inclou en la col·lecció 'El Bagul dels Monstres', una sèrie de volums "terroríficament divertits pensats perquè els més menuts perden la por a la lectura", informen els responsables de la iniciativa en un comunicat.

    A cada història, el protagonista es veu involucrat en situacions gracioses i peculiars que desdramatitzen el tradicional efecte terrorífic que els monstres han exercit sobre els petits.

    Descarregant l'aplicació, l'usuari de qualsevol iPad podrà gaudir de manera gratuïta de tots els continguts de 'El zombi' i també adquirir tres títols més --'El vampir', 'L'home del sac' i 'La bruixa'--.

    Els contes són de l'escriptor Enric Lluch i estan il·lustrats per professionals de prestigi reconegut com Oriol Hernández, Fernando Falcone, Miguel Ángel Díez i Óscar T. Pérez.

    A més de les animacions interactives esta aplicació desenvolupada per l'empresa itbook permet elegir l'idioma al qual llegir i escoltar els textos entre cinc llengües (castellà, català, anglés, francés i alemany), així com la possibilitat de gravar una nova locució, de manera que el xiquet o els seus pares puguen convertir-se també en narradors.

    També oferix l'avantatge de poder escollir la tipografia (majúscula o lletra d'impremta) per a poder adaptar fàcilment tot el material al procés d'aprenentatge de la lectura en què es troba cada xiquet, destaquen des de l'editorial. [FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies