Europa press

Logo ep

    Cinema Jove premia a José Mota i Michelle Jenner amb el premi 'Un Futur de Cinema'

    11:5221.05.2012

    VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)

    El premi 'Un Futur de Cinema' celebra enguany el seu vint aniversari amb la concessió del guardó a l'actor José Mota i a l'actriu Michelle Jenner. Tots dos visitaran aquest juny Cinema Jove, promogut per la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport a través del IVAC, per a recollir el premi, segons han indicat els organitzadors del festival en un comunicat.

    Este premi ja va recaure en el seu moment en actrius i actors com Ariadna Gil, Gabino Diego, Elena Anaya, Natasha Yarovenko o Carlos Areces, reconeguts amb el guardó al començament de les seues carreres. Volva i Jenner mantindran també sengles trobades amb el públic durant la seua estada a València.

    Com ha assenyalat el director del Festival, Rafael Maluenda, este premi "reconeix el treball" d'actors o actrius que, tot i que les seues carreres cinematogràfiques encara són "breus, ja han donat mostra en les seues pel·lícules d'una gran brillantor i consistència per a la creació dels seus personatges en la gran pantalla".

    De José Mota, ha explicat que ja "es coneixia el seu talent per al mitjà televisiu a través dels seus programes d'humor", i en un registre diferent "ha aconseguit commoure'ns amb la seua interpretació com a protagonista en 'La chispa de la vida', d'Álex de la Iglesia", ha indicat.

    Com Mota, Maluenda considera que Michelle Jenner és una actriu "ja reconeguda" pels seus treballs a la televisió i ha demostrat la seua "gran capacitat interpretativa" en títols tan dispars com 'No tengas miedo', drama de Montxo Armendáriz centrat en l'angoixa d'una jove marcada per una infància turmentada, o 'Extraterrestre', divertida comèdia de personatges amb element fantàstic al fons, dirigida per Nacho Vigalondo.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies