Europa press

Logo ep

    'Pa Negre' es reestrena divendres després de l'èxit de nominacions als Goya

    12:3013.01.2011



    MADRID, 13 (EUROPA PRESS)

    La productora Massa d'Or i la distribuïdora EMON han anunciat aquest dijous que 'Pa Negre' es reestrenarà divendres 14 de gener després del gran èxit de nominacions obtinguts als Premis Goya, on competirà en 14 categories.

    Després de l'èxit en l'anterior Festival de Cinema de Sant Sebastià (Conxa de Plata a la Millor Actriu per a Nora Navas), del seu gran recorregut en sales (aplaudiment unànime de crítica i públic, amb més de 850.000€ recaptats), de les nominacions als Premis Gaudí (pel·lícula més nominada amb 15 candidatures) i el recent triomf en les nominacions als Premis Goya (14 candidatures), 'Pa Negre' es reestrenarà als cines de tot Espanya aquest divendres 14 de gener.

    A dia d'avui, la pel·lícula ha estat vista per més de 150.000 espectadors i, després de tres mesos a la cartellera, encara es pot veure en deu cines de Catalunya. A més a més, a partir de l'èxit rotund de les nominacions als Premis Goya s'han rebut 30 peticions d'exhibidors de tot Espanya per reestrenar la pel·lícula.

    La majoria d'aquestes 30 sales que han formalitzat la seva petició estan fora de Catalunya, on la pel·lícula s'estrenarà sobretot en versió doblada i, en alguns casos, en versió original subtitulada. Així doncs, aquest divendres 14 de gener, 'Pa Negre' podrà veure's en un total de 40 sales de tot Espanya, just la meitat de còpies amb les quals es va estrenar fa ja tres mesos.

    Concretament, podrà veure's a Barcelona (Comedia, Cinesa Diagonal, Cinemes Girona, Heron City, Nápoles, Renoir Floridablanca, Alexandra, Icaria, Renoir Les Corts, Melies), Catalunya (Amposta-Multicines, Berga-Catalunya, Comarruga-Brisamar, Sant Cugat-Cinesa, Lleida-Rambla i Funatic, Mataro-Mataró Park, Terrassa-Park Vallés), Mallorca (Porto Pi i Renoir), Saragossa (Renoir), Madrid (Renoir Plaza España, Renoir Cuatro Caminos i Kinepolis), Conca (Renoir), Guadalajara (Renoir), Salamanca (Van Dyck), Valladolid (Broadway, a partir del 4 de febrer), Zamora (Balderaduey), Sevilla (Alameda), Màlaga (Larios), Còrdova (Arcángel), Jerez (Multicines), València (Babel), Bilbao (Multicines), Pamplona (Olite), Vitòria (Guridi), Santander (Peñacastillo) i Vigo (Norte).[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies