Europa press

Logo ep

    El codirector de 'REC' premia el minicurt de terror de David Valero en el concurs de Por Aventura

    18:5025.11.2010



    VILA-SECA (TARRAGONÈS), 25 (EUROPA PRESS)

    El premi del jurat del Primer Concurs de Minicurts de Terror, organitzat per Port Aventura amb motiu de la temporada d'Halloween, ha recaigut en David Valero pel minicurt titulat 'La Laguna del Monstruo', un terrorífic muntatge audiovisual d'un minut de durada.

    El premi, concedit sota l'assessorament del codirector de 'REC', Paco Plaza, permetrà al guanyador participar en el rodatge del tercera lliurament de 'REC', on apareixerà en una de les escenes principals de la pel·lícula. A més, rebrà una videocàmera professional.

    El concurs ha obtingut un gran èxit de participació amb 294 vídeos presentats, 190 dels quals van passar la validació per concursar.

    Plaza ha destacat aquest curt "pel seu excel·lent maneig de la càmera subjectiva i l'eficàcia de la seva proposta".

    Donada la gran qualitat de les obres presentades, Paco Plaza i Port Aventura han decidit atorgar tres accèssits a 'Escondite', dirigit per Víctor J. Oliverars, "per l'excel·lent capacitat d'animació i imatge real al servei d'una història encantadora"; a 'Convivir', d'Edgar Lledó, "per l'extraordinària capacitat de síntesi i el notable maneig de l'humor en la construcció d'una història paranoica", i a 'The Wired', de Victor Claramunt, "per la qualitat cinematogràfica i la incursió d'èxit en el gènere ciberpunk".

    L'autor del vídeo més votat en la categoria de Premi del Públic ha estat David Bayonas amb un minicurt titulat 'Arañazos, el origen', caracteritzat per emfatitzar el pànic amb grans recursos.

    Finalment, Port Aventura ha guardonat el curt més enllaçat en blocs. Es tracta de 'Ssshhhh......', d'Iñaki Laucirika del Valle.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies