Europa press

Logo ep

    El Govern invertirà 900.000 euros perquè la fàbrica Roca Umbert albergui un espai de circ

    19:4909.11.2010

    GRANOLLERS (BARCELONA), 9 (EUROPA PRESS)

    El Govern ha aprovat aquest dimarts destinar 909.723 euros fins al 2019 per finançar les obres de rehabilitació d'una de les naus de l'antiga fàbrica Roca Umbert de Granollers (Barcelona) per convertir-la en un espai de circ destinat a fer assajos, investigació i creació d'espectacles, segons ha informat la Generalitat.

    L'espai s'integra dins del projecte de rehabilitació de la fàbrica --amb 20.000 metres quadrats-- per convertir-la en un equipament de totes les arts, i que ja té espais en funcionament com la Biblioteca, el Centre Tecnològic i Universitari, el Centre de Cultura Popular i Tradicional i les sales d'assaig musical.

    A més, s'incorporarà en el complex d'una sala de concerts de 375 metres quadrats amb capacitat per a 800 persones, 70 metres quadrats d'escenari, dues barres i zona per als músics i el personal de l'equipament, amb l'objectiu d'acollir formacions de música moderna.

    L'antiga fàbrica tèxtil també acollirà un equipament per a la investigació i la interpretació del patrimoni industrial gràcies a la recuperació de La Tèrmica com a museu industrial, un espai de producció audiovisual i multimèdia i un Centre d'Arts Escèniques.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies