Europa press

Logo ep

    Millet.- Navarro exigeix a Mas "explicacions immediates"

    14:3416.11.2012

    BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS)

    El líder del PSC i candidat a presidir la Generalitat, Pere Navarro, ha exigit aquest divendres al president català i candidat CiU a la reelecció, Artur Mas, que doni "explicacions immediates" sobre si pot haver rebut cobraments a través de presumptes comptes corrents a Suïssa i Liechtenstein.

    Segons ha publicat aquest divendres 'El Mundo', un esborrany de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (Udef) revela l'existència de comptes numerats en aquests dos països on presumptament anaven a parar part de possibles comissions de la trama del Palau de la Música.

    En roda de premsa abans de participar en una jornada sobre la fiscalitat i el federalisme alemany, Pere Navarro ha reptat el líder de CDC i president de la Generalitat en funcions a querellar-se si no és cert.

    "Cada minut que passa sense presentar una querella és un minut que creix de manera important la sospita que aquestes acusacions tenen alguna certesa", ha assegurat el candidat socialista.

    Segons Navarro, són unes "acusacions gravíssimes" que apunten tant el president com el finançament de CDC, pel que ha considerat que ha d'aclarir amb celeritat si la informació és veraç.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies