Europa press

Logo ep

    25-N.- ERC incorpora les peticions de l'ANC al seu programa electoral

    13:4902.11.2012

    BARCELONA, 2 (EUROPA PRESS)

    La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha confirmat aquest divendres que el seu partit assumeix les peticions de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), presentades el 24 d'octubre per la seva presidenta, i que l'inclouran en el seu programa electoral com un "programa de mínims".

    El manifest, presentat per l'ANC a totes les forces polítiques menys PP i C's, reconeixia Catalunya com a únic subjecte per exercir el dret a decidir i demanava a partits que treballessin conjuntament perquè el procés de constitució del nou estat català sigui el més consensuat i participatiu possible.

    En roda de premsa, Rovira, que ha felicitat l'ANC pel treball de mobilització fet durant els últims mesos, ha demanat a la resta de partits que com han fet ells, incloguin "íntegrament" aquests punts en els seus programes electorals perquè la pròxima legislatura sigui la del dret a decidir.

    Sobre el viatge a Rússia del president de la Generalitat, la número dos d'ERC no ha volgut fer valoracions per desconèixer l'abast del viatge i ha preferit esperar a saber si la visita ha estat "fructífera per als interessos de Catalunya".

    ERC presentarà diumenge que ve els eixos principals del seu programa electoral i dimecres que ve donarà a conèixer el 'full de ruta' del partit cap a la creació de l'Estat propi.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies