I ara, amb tota la barra, ressusciten ETA
Això que li passa a Bildu ensenya que quan comences a renunciar mai no renuncies prou per als qui et volen derrotat, que sempre faran tant com convinga per humiliar-te
El juliol, ja amb el punt de mira a la verema, torna a farcir-se de propostes que trenen música, cinema, art, literatura i vi
La nit de Sant Joan és nit de foc i de soroll, i les bombolles per a l’àpat de revetlla i per a acompanyar la coca no poden faltar
El tast “Un viatge per la història de la garnatxa” va aplegar alguns dels vins de garnatxa negra més destacats de la Mediterrània, dins el Magnificat, organitzat per Juvé i Camps i Primeres Marques
L’antropòleg i escriptor ha fet una llarga recerca, amb més d’un centenar de testimonis, sobre el paper que va tenir el monestir de Cuixà en la lluita antifranquista · El treball s’aplega en el llibre ‘Cuixà, exili i refugi’
Us oferim un tast de vins rosats del territori de la Denominació d’Origen Alella, una proposta molt llaminera per a aquest temps i amb aquesta calor
Parlem amb l’editora responsable d’Edicions 62 d’ençà de fa vint anys, ara que el segell celebra el seixantè aniversari
Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries (FCAC) i PIMEC Rural fan una valoració d’aquesta eina, que ha de marcar les polítiques públiques per a les dècades vinents
Entrevistem el director de PRODECA, de promoció internacional del sector agroalimentari català, en el context de la fira Prowein de Düsseldorf, la fira de vins més important del món
Angle Editorial publica una nova edició d’aquest clàssic de la literatura satírica i antitotalitària, amb la traducció del dramaturg Albert Mestres · Us n’oferim un fragment
Parlem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, sobre aquest aspecte central en la recerca científica i els valors alimentaris
La poetessa publica ‘Mata’m psicosi’, que avui s’estrena a la Sala Beckett de Barcelona, sota la direcció d’Albert Roig, dins del festival Barcelona Poesia
Aquest home de bosc i de pagès, que ha nascut i viscut tota la vida al Solsonès, va conversar amb l'escriptor Raül Garrigasait al festival MOT · En reproduïm una part de la conversa
Entrevista amb l’editor de Més Llibres i Animallibres, segells del grup Bromera que s’editen des de Barcelona
Ha rebut el premi Jaume Fuster a la trajectòria, que atorga l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana · Durant l’acte, Xirinacs ha criticat la seva invisibilitat dins el món literari català
Aquest cap de setmana es podran tastar al recinte firal de Falset vins d’una setantena de marques de la DOQ Priorat i de la DO Montsant, i durant el mes de maig la fira continuarà als cellers
El Departament de Cultura català indemnitzarà, d'ací a poques setmanes, els llibreters i editors que van perdre tota la parada · S'ha redactat un protocol de valoració per a la resta de parades amb pèrdues logístiques i llibres mullats
La diada concentrarà més de tres-centes parades de llibres i roses a Barcelona, amb una superilla literària amb l’epicentre al passeig de Gràcia
Parlem amb l'escrtiptor Melcior Comes, que ha publicat 'Tots els mecanismes' (Proa), una de les novel·les destacades d’aquest Sant Jordi
Us presentem un recull de propostes classificades per edats, que ens ofereixen quatre professionals de l’educació i la literatura: Teresa Duran, Tina Vallès, Gemma Pasqual i Albert Dasí
Us oferim una àmplia selecció de novetats editorials, publicades del gener a l'abril, per a regalar aquesta diada
Vint novetats de deu editorials per a triar i remenar aquesta diada
Fa deu anys que l'editora va fundar Raig Verd, avui un segell de referència en el panorama literari català · L'entrevistem i en fem balanç
A la Barcelona Wine Week, el Master of Wine Pedro Ballesteros va oficiar una sessió dedicada a aquesta varietat recuperada tot tastant vins del Celler del Roure, a les Alcusses, DO València, i del celler Abadal, DO Pla de Bages
Deu propostes per a gaudir d'aquest esdeveniment · Es fa del 4 al 6 d’abril
El nou Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca, amb cinc mil metres quadrats de superfície útil, és previst que s’inauguri a principi de l’any vinent · En parlem amb el seu director, Xavier Fornos